Club de Futbol Montornès

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home

Reglament Intern - Pàgina 3

Correu electrònic Imprimeix PDF
Índex d'article
Reglament Intern
Pàgina 2
Pàgina 3
Pàgina 4
Pàgina 5
Totes les pàgines

 

PARTITS

1.- Cal saludar sempre els entrenadors i el delegat en el moment d’arribar (donar la mà)

2.- Cal ser puntuals a les convocatòries de concentració per als partits, tant a camp propi com al contrari.

3.- Caldrà presentar-se sempre degudament uniformats amb el xandall, el polo de passeig (per dintre del pantalons de xandall o pantalons curt de passeig), bambes i la bossa oficial del club.

4.- Si no pots assistir-hi, cal avisar ràpidament un dels vostres entrenadors, delegat o coordinador (excepte en cas de força major).

5.- Es recomana menjar entre dues i tres hores abans del partit.

6.- Cal revisar la bossa abans de sortir de casa per anar al partit

7.- Cal que observeu estrictament les NORMES FEDERATIVES sobre vestimenta en els partits, és a dir, samarreta per dintre del pantalons, pantalons a l’alçada de la cintura (no s’admet per sota de la cintura) mitjons fins als genolls, canyelleres rígides, escalfadors del mateix color que el pantalons.

8.- En acabar el partit, queda també obligat saludar donant la mà els jugadors de l’equip contrari, entrenadors, delegats i especialment l’àrbitre, sense retreure’ls res.

NORMATIVES PER ALS PARES

1.- Us demanem encoratjadorament i amablement l’intent de fer un generós esforç per escoltar, veure i callar.

2.- Cal intentar abstenir-se de fer comentaris, insults o actuacions desagradables envers els jugadors, companys o contraris del vostre fill, dels entrenadors o dels delegats propis o contraris, tant en els entrenaments com en els partits.

3.- Absteniu-vos de donar correccions als vostres fills, tant en l’entrenament com al partit quan les accions no surten, ni individualment ni col—lectivament, com tots desitjaríem.

4.- Ajudeu-nos a implantar una actitud positiva envers els àrbitres: són esportistes com nosaltres. Criticar-los o insultar-los no ens beneficiarà mai.

5.- Ajudeu-nos a dur a bon terme el Reglament intern per als jugadors: serà un benefici individual i col•lectiu incalculable!

6.- En cas que el vostre fill tingui qualsevol problema esportiu, cal posar-se en contacte immediatament amb el coordinador per tal de solucionar-lo ràpidament.

7.- Esperem i desitgem la plena col—laboració i comprensió en tot el que afecti la pràctica esportiva del vostre fill, tant pel que fa l’assistència als desplaçaments als partits.

8.- En els desplaçaments que es puguin fer amb autocar els jugadors aniran i tornaran junts. S’acceptaran casos de transport personal, sempre amb previ avís als entrenadors o coordinador. El compliment disciplinat d’aquest Reglament intern ens ajudarà personalment i col—lectivament a obtenir més fruit del nostre esforç i a sentir-nos identificats en uns models de cultura, correcció, respecte i categoria d’un club amb una historia que data de l’any 1.916 anys, en el món del futbol de la qual tu ara en formes part. 

Copyright © 2019 Club de Futbol Montornès. Tots els drets són reservats.
Lloc WEB fet per Albert Gil Gallego amb Joomla!