Club de Futbol Montornès

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home

Reglament Intern - Pàgina 2

Correu electrònic Imprimeix PDF
Índex d'article
Reglament Intern
Pàgina 2
Pàgina 3
Pàgina 4
Pàgina 5
Totes les pàgines

 

6.- Cal assegurar-se, abans de marxar, que teniu completa la vostra roba personal, la d’entrenament i altres pertinences (la roba personal recollida en els vestidors només estarà a consergeria durant un termini prudencial i desprès es llençarà).

7.- L’últim jugador en sortir del vestidor ha de comprovar que les dutxes estan tancades i no gotegen i que no queda res als vestidors. Els capitans de l’equip estaran facultats per fer complir aquesta normativa.

8.- Per a qualsevol qüestió que necessiteu al moment corresponent a les instal•lacions, adreceu-vos correctament i educadament al servei de consergeria. Aquest apartat del Reglament intern de vestidors és d’observança i aplicació mínima, independentment de normes adoptades entre el col•lectiu que forma cada equip.

ENTRENAMENTS

1.- Cal saludar sempre els entrenadors i els delegats en el moment d’arribar (donar la mà). Tambè hauran de saludar als membres de la junta directiva.

2.- Cal ser puntuals, pel que fa a les normatives d’ús dels espais esportius del club, per respecte als companys, als entrenadors i a tu mateix.

3.- Si no pots assistir-hi, cal avisar abans de començar a un dels vostres entrenadors o al coordinador (excepte en cas de força major).

4.- En cas de mal temps, cal presentar-s’hi igualment. Posteriorment es decidirà la tasca a desenvolupar (xerrada tècnica, vídeo, pissarra, repàs del reglament, etc.)

5.- Durant els entrenaments, queda totalment prohibit portar cap objecte que pugui causar ferides a un company o a tu mateix (rellotges, cadenes de coll, braçalets, arracades, anells, collarets, pírcings, etc.)

6.- Els entrenaments s’han de fer sempre amb la samarreta de color verd, que ha d’anar per dintre del pantalons curts, el pantalons ha d’anar situat a l’alçada de la cintura i mai per sota, i mitjons fins als genolls amb utilització de canyelleres i protectors (igual que el dia de partit). Es recomana així mateix dur a la bossa la dessuadora o altra tipus de protecció en l’època d’hivern com el xubasquero.

7.- S’han d’iniciar i acabar tots els entrenaments de manera conjunta, entrenadors i jugadors, així com signar la convocatòria de partit l’últim dia d’entrenament.

8.- Després dels entrenaments, s’aconsella i recomana beure només aigua o begudes isotòniques (Aquarius, Isostar). Les begudes carbòniques (Coca-Cola, Fanta) no faciliten la correcta recuperació de líquids perduts en l’entrenament. 

Copyright © 2019 Club de Futbol Montornès. Tots els drets són reservats.
Lloc WEB fet per Albert Gil Gallego amb Joomla!