Club de Futbol Montornès

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home

Reglament Intern

Correu electrònic Imprimeix PDF
Índex d'article
Reglament Intern
Pàgina 2
Pàgina 3
Pàgina 4
Pàgina 5
Totes les pàgines

Règim intern del Club de Futbol Montornès

El Club de Futbol Montornès és una entitat amb una llarga historia doncs va ésser fundat l’any 1.919. A partir de la temporada 2011-2012 el club compta amb una nova junta directiva renovada, molt il—lusionada i esperançada en un futur brillant, no només en èxits esportius si no en aconseguir complementar l’educació que reben en el sistema educatiu convencional, els nens/es i joves que entrin a formar part de la disciplina del club, amb la finalitat de practicar l’esport del futbol.

Formar-los adequadament no repercuteix solament a guanyar partits i oferir títols, sinó que també manté alta la categoria del club i el desig i l’honor de pertànyer-hi.

Però, perquè això sigui possible cal tenir en compte un factor molt important: el factor humà.

Nosaltres pretenem, amb la vostra ajuda, complementar la formació humana dels vostres fills; abans que jugadors cal aconseguir persones, cal identificar-nos amb uns models de cultura, correcció, respecte, ètica i moral esportiva que també posteriorment seran aplicables a la vida quotidiana.

L’aplicació disciplinada d’un reglament intern ens donarà més fruit de l’esforç individual i col•lectiu, que repercutirà sens dubte en els objectius marcats per a la temporada.

Demanem que col•laboreu amb la Junta Directiva, el/s coordinador/s, l’entrenador/s, els delegats i el personal del club i els doneu suport, en el repte de fer complir als components de l’entitat, pares inclosos, unes normatives mínimes d’observació i aplicació, que no dubtem que suposaran una millora substancial del funcionament de l’activitat general diària.

VESTIDORS

1.- Cal canviar-se al vestidor assignat pel servei de consergeria.

2.- Cal que tingueu cura en la col•locació de la vostra roba personal i de la bossa, tot respectant la dels companys (eviteu discussions innecessàries).

3.- Cal mantenir el vestidor net i fer ús de la paperera adient (papers, llaunes, bosses de plàstic, etc.) Queda prohibit menjar dintre del vestidor. Així mateix, és d’obligat compliment netejar-se sempre les botes, a fora bans d’entrar al vestidor. Cal doncs, deixar el més net possible el vestidor, tot i que es faci el servei de neteja.

4.- Cal tenir una actitud correcta mentre us espereu l’arribada dels entrenadors. Absteniu-vos de fer enrenou (bromes pesades, xivarri, cops a les portes i a les parets). Entrareu als vestidors, sempre que sigui possible, acompanyats de qualsevol dels entrenadors. Mai podreu entrar si no hi ha un entrenador que es faci responsable de la vostra conducta dins del vestidor. Amb els entrenadors cal estar en silenci.

5.- En acabar l’entrenament, cal dutxar-se ràpid, no jugar amb l’aigua i observar una correcta higiene personal. És recomanable l’ús de xancletes de bany, pinta, xampú, gel de bany, colònia, desodorant i tovallola. 

Copyright © 2019 Club de Futbol Montornès. Tots els drets són reservats.
Lloc WEB fet per Albert Gil Gallego amb Joomla!