Club de Futbol Montornès

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home

Reglament Intern - Pàgina 5

Correu electrònic Imprimeix PDF
Índex d'article
Reglament Intern
Pàgina 2
Pàgina 3
Pàgina 4
Pàgina 5
Totes les pàgines

 

6ª. Vetllaran per a que els nens o jugadors respectin adequadament les instal—lacions i corregiran qualsevol actitud que suposi danys a les mateixes.

7ª. La Junta Directiva a través dels seus coordinadors vetllarà per a que els entrenadors facin complir aquestes normes de conductes. En cas de comprovar-se que de forma reiterada no es compleixen per part d’algun entrenador la Junta Directiva a través dels seus coordinadors prendran les mesures disciplinàries que siguin necessàries per tal de preservar el material, les instal—lacions i sobretot la integritat de tots els nens o jugadors que tenim la responsabilitat d’educar.

8ª. Faran tot el possible per a que els nens o jugadors portin la roba oficial del club tant en entrenaments com en l’assistència a partits oficials o amistosos, com són:

Suadora.

Xandall.

Bossa.

Polo de passeig.

Parka.

Impermeable.

Advertiran si porten roba d’altres clubs esportius que han de corregir aquesta situació, doncs com sabem a ells no els hi permeten en aquests altres clubs portar altra roba que no sigui la seva. Sabem que serà difícil però que s’ha d’aconseguir. Si cal es prendran mesures disciplinàries per corregir actituds indisciplinades en aquest sentit.

Les mesures disciplinàries són:

1ª. Advertiment.

2ª. Sanció econòmica.

3ª. Expulsió.

 

8ª. Durant la celebració de partits la persona ajudant o delegada d’equip haurà d’estar acompanyant sempre que pugui a l’àrbitre del partit ajudant-lo en tot moment i preguntaran al final del partit quin serà el resum de l’acta que farà a la Federació Catalana de Futbol.

Evitaran de faltar-li el respecte i el protegiran de qualsevol actitud violenta cap a la seva persona, qualsevol que sigui el resultat del partit i de la opinió personal que és pogués tenir.

9ª. Sempre vetllaran per a que els vestidors es tanquin amb clau a l’hora de sortir al camp tant per entrenar com per jugar partits oficials o amistosos.

 

Montornès del Vallès, 1 de juny de 2.012.

 

La Junta Directiva,

CF Montornès.

  

Copyright © 2019 Club de Futbol Montornès. Tots els drets són reservats.
Lloc WEB fet per Albert Gil Gallego amb Joomla!